TALINA IS MADE OF LOVE AND CARE FOR PEOPLE AND NATURE.
Natural drinks with true colour & taste, making you appreciate true things. Talina makes you feel love for people, nature...and for yourself.
SHOP
COMINGSOON
COMINGSOON
Previous
Next

Alle voordelen van de Hibiscusbloem in eerlijke en respectvolle drankjes

TALINA is een belgisch merk van dranken op basis van hibiscusbloemen. TALINA is gemaakt voor mensen die verantwoord willen consumeren en terwijl genieten van een eerlijk, heerlijk en verfrissend drankje van biologische oorsprong

PREMIUM QUALITY

De biologische grondstoffen zijn met de grootste zorg uitgekozen om een kwaliteitsdrank te verkrijgen. Talina is bio gecertifieerd BE-BIO-01.
Voor de Hibiscus ondersteunen we een coöperatie van biologische hibiscusboeren in Senegal. Meer dan 120 mensen, voornamelijk vrouwen, genieten van dit initiatief door hun biologische oogst tegen een eerlijke prijs te verkopen.
Het merk "Talina" werd in 2016 opgericht door het Belgische bedrijf JULEVA SPRL, vertegenwoordigd door het Belgo-Senegalese echtpaar, Eva Ba & Julio Dabo. De productie van Talina dranken gebeurt in België, in Wallonië.
Talina dranken zijn geïnspireerd door Bissap, een Senegalese recept. Bissap staat in het algemeen bekend nogal gesuikerd te zijn, zelfs te gesuikerd. Talina is veel minder zoet en is net zo lekker.
Sinds october 2020, worden Talina dranken gebotteld in glazen-flessen, 100% recycleerbaar. De flessen zijn verkrijgbaar in 30cl.
Talina dranken zijn gepasteuriseerd en bevatten geen bewaarmiddelen, alsook geen kleurstoffen. Het productieprocess garandeert een kwalitatief en natuurlijk product.

THE STORY

Er was eens...

In 2015 creëerden Eva en Jules, een Belgo-Senegalese koppel, SéRégal (www.seregal.com) een cateringservice. Maar niet zomaar één! Het idee was om het beste van Senegal bij de gastheer/werkgever/organisator te brengen, die zijn gasten wil trakteren…

SOCIALE IMPACT

Talina is meer dan een drankmerk, het is bovenal een menselijk project!

MADE IN BELGIUM

Talina is mADE with love IN BELGIUM

HIBISCUS

We zijn het er allemaal over eens dat bloemen prachtige dingen zijn. Ze zijn mooi, ruiken heerlijk en ze zijn een geweldige manier om te zeggen 'ik hou van je' of 'het spijt me echt heel erg'.
Maar dat is niet alles! Hibiscusbloemen zitten ook vol met nartuurlijke voedingswaarden.
De Sabdariffa hibiscusbloem is een echte schat.

01

Antioxidanten
De grote hoeveelheid antioxidanten in deze drank verdient het de status van een "therapeutisch middel" voor een aantal problemen, volgens een artikel gepubliceerd in het Journal of Experimental Pharmacology in 2012. https://draxe.com/nutrition/hibiscus-tea/

02

Energiebron voor volwassenen en kinderen
De Hibiscusbloem is rijk aan vitamine C en sporenelementen, de infusie is een belangrijke energiebron. Dankzij deze stimulerende eigenschap kan de Hibiscusbloem worden ingedeeld bij planten met stimulerende eigenschappen. Het is de ideale drank voor opgroeiende kinderen maar ook voor herstellende mensen.

03

Hibiscusthee tegen hypertensie
Het is een van de beroemdste en meest gewaardeerde deugden van de hibiscusbloem. Sabdariffa hibiscus reguleert de bloeddruk en bestrijdt daarmee hypertensie, maar vermindert ook het risico op cardiovasculaire ongevallen en hartaanvallen.

04

Uitstekend voor de spijsvertering
Hibiscusbloemen helpen maagkwalen te voorkomen. Het vergemakkelijkt de spijsvertering en revitaliseert het organisme. Het gehalte aan micronutriënten helpt de goede bacteriën te verspreiden die essentieel zijn voor het spijsverteringsstelsel.

CONTACT

Email Us

B2B Orders

order@talina.be

Sales BELGIUM

jules@talina.be

TALINA COCKTAILS

Een heel verfrissende, lichtzoete cocktail van een prachtige rode kleur met of zonder alcohol, is dat niet ideaal om af te koelen en jezelf of je gasten blij te maken?
Versier met limoen en rode vruchten voor de fun.

WAAR VIND JE TALINA?